Paasmenu (4-gangen) – 59,00 €
Veloute van asperges met gerookte zalm snippers
&
Asperges, seranoham, parmezaan, rucola
&
Filet Pur, jus van balsamico en grand marnier
Of
Dorade in hoeveboter gebakken
&
Dessert naar keuze
Keuze uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert
tot 3 verschillende per gang per tafel.
Voorgerechten
Rundscarpaccio, truffeltapenade
Huisbereide garnaalkroketten (+ 2 euro)
Ravioli van Langouste, tomaat, room, basilicum, parmezaan
Gegrilde zeewater scampi’s, huisbereide tartaar
Zeewater gamba’s, Diavolo
Suggestie van de dag
Hoofdgerechten
Zeebaars, prei, curry room
Dorade filet, bieslookroom
Tarbot, basilicum room
Rundsfilet Pur (+2 €), Peperroom, Andalouse, Béarnaise
Entrecote, Peperroom, Andalouse, BéarnaiseSuggestie van de dag
De hoofgerechten worden geserveerd met seizoengroentjes
en een keuze tussen huisbereide frieten of kroketten.
Nagerechten
Creme Brullée, amaretto
Vanille roomijs, warme chocolade en slagroom
Citroensorbet, Limoncello