Villa Au Soleil

  Belgisch restaurant

 

Paasmenu (4-gangen) – 59,00 €

 

Veloute van asperges met gerookte zalm snippers

&

Asperges, seranoham, parmezaan, rucola

&

Filet Pur, jus van balsamico en grand marnier

Of

Dorade in hoeveboter gebakken

&

Dessert naar keuze

 

 

 

Villa Au Soleil Menu (3-gangen) – 57,00 €

Keuze uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert
tot 3 verschillende per gang per tafel.
 

Voorgerechten

Rundscarpaccio, truffeltapenade

Huisbereide garnaalkroketten (+ 2 euro)

Ravioli van Langouste, tomaat, room, basilicum, parmezaan

Gegrilde zeewater scampi’s, huisbereide tartaar

Zeewater gamba’s, Diavolo

Suggestie van de dag
 

Hoofdgerechten

Zeebaars, prei, curry room

Dorade filet, bieslookroom

Tarbot, basilicum room

Rundsfilet Pur (+2 €), Peperroom, Andalouse, Béarnaise

Entrecote, Peperroom, Andalouse, BéarnaiseSuggestie van de dag

 

De hoofgerechten worden geserveerd met seizoengroentjes

en een keuze tussen huisbereide frieten of kroketten.
 

Nagerechten

Creme Brullée, amaretto  

Vanille roomijs, warme chocolade en slagroom

Citroensorbet, Limoncello

 

 

 

 

 

Menus