Voorgerechten
Rundscarpaccio, truffeltapenade - 20
Huisbereide garnaalkroketten - 20
Cocktail van grijze garnalen – 20
Vitello Tonnato – 20
Suggestie van de chef - dagprijs
Gegrilde zeewater scampi’s, huisbereide tartaar – 20
Zeewater gamba’s, Diavolo – 23
Zeewater gamba’s, bieslookroom, Parmezaan – 23
Ravioli van Langouste, tomaat, room, basilicum, Parmezaan – 20
Hoofdgerechten
geserveerd met seizoensgroentjes en
een keuze tussen gebakken krieltjes, huisbereide frieten of kroketten
Zeebaarsfilet, hoeveboter - 28
Dorade Royale, prei, currysaus – 29
Linguini met gamba's Diavolo - 29
Linguini met truffeltapenade - 29
Zalmhaasje, bieslookroom - 33
Gebakken Zeetong, hoeveboter - dagprijs
Suggestie van de chef - dagprijs
Tagliata (Entrecote) – 35
Kalfsmedaillon – 35
Rundsfilet Pur (Belgisch witblauw) – 39
Entrecote (Belgisch witblauw) - 35
Sauzen: Bearnaise, Peperroom, Andalouse, Provençale, Champignons room of kruidenboter
Mosselen (1.2 kg) met huisbereide frieten
Natuur – 32
Witte wijn, Look, Lookroom, dragonroom, curryroom of provençale – 35
Nagerechten
Creme Brullée, amaretto - 10
Vanille roomijs,
warme chocolade en slagroom - 10
Citroensorbet, Limoncello - 10
Appeltaartje, appeljenever en vanille ijs – 10
Suggestie van de chef - 10