Villa Au Soleil

  Belgisch restaurant

Menus

 

CHEF's Menu (4-gangen) – 57,00 €
 

Asperges, gerookte zalm

&

Ravioli van kreeft, tomaat basilicum parmezaan

&

Filet Pur, portsaus of kruidenboter

of

Dorade Royale, asperges bieslookroom

&

Dessert naar keuze

 

 

 

Villa Au Soleil Menu (3-gangen) – 54,00 €

Keuze uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert
tot 3 verschillende per gang per tafel.
 

Voorgerechten

Rundscarpaccio, truffeltapenade

Huisbereide garnaalkroketten

Ravioli van Langouste, tomaat, room, basilicum, Parmezaan

Gegrilde zeewater scampi’s, huisbereide tartaar

Suggestie van de chef
 

Hoofdgerechten

Dorade Royale, prei, currysaus

Zeebaars, hoeveboter  

Rundsfilet Pur (+3 €), Andalouse, Béarnaise, peperroom of kruidenboter

Kalfsmedaillon, Andalouse, Béarnaise, peperroom of kruidenboter

Suggestie van de chef
 

De hoofgerechten worden geserveerd met seizoengroentjes

en een keuze tussen huisbereide frieten of kroketten.
 

Nagerechten

Creme Brullée, amaretto  

Vanille roomijs, warme chocolade en slagroom

Citroensorbet, Limoncello

Suggestie van de chef

 

 

 

Verrasssingsmenu (3-gangen) – 45,00 €

Enkel op donderdagavond

 

 

LENTE Menu 2023 (4-gangen) – 57,00 €

Wordt geserveerd vanaf 23 maart 

 

Carpaccio van Zalm

&

Risotto prei, asperges, Gamba

&

Filet Pur, Béarnaise of kruidenboter

of

Met lijn gebakken Zeebaars op Italiaanse wijze

&

Dessert naar keuze