Klik op foto's om te vergroten

gallery/feb23-10
gallery/feb23-2
gallery/feb23-4
gallery/feb23-8
gallery/feb23-6
gallery/feb23-7
gallery/feb23-9
A LA CARTE

(Niet op zaterdag en speciale dagen)

 

Voorgerechten
 

Rundscarpaccio (Limousin), zomertruffel  - 18

Garnaalkroketten, garnaaltjes, mango, mayonaise - 17

Cocktail van roze jumbo garnalen – 18

St Jacobsvruchten, courgette, aubergine, tomaat, basilicum - 21

Gegrilde zeewater scampi’s, huisbereide tartaar – 18

Zeewater scampi’s, curryroom, jonagold – 18

Ravioli van Kreeft, prei, room, parmezaan - 18

Zeewater gamba’s, bieslookroom, parmezaan – 20

Vitello Tonnato - 17

 

Hoofdgerechten
geserveerd met seizoensgroentjes en
een keuze tussen gebakken krieltjes, huisbereide frieten of kroketten
 

Zeebaarsfilet, hoeveboter - 27

Dorade Royal, Ratatouille - 27

Babytarbot, basilicum room - 30

Zeetongfilet, bieslookroom – 30

Gebakken zeetong - dagprijs

Kalfsfilet Pur, champignonroom en zomer truffel – 32

Pittige Filet Americain à la minute – 27

Tagliata van Filet Pur - 29

Lamsfilet, truffeljus en zomertruffel - 30

Rundsfilet Pur, Bearnaise, Peperroom, Andalouse, Provençale of Champignons room - 32


Mosselen (seizoen) met huisbereide frieten
Natuur – 27

Witte wijn, Look, Lookroom, dragonroom, curryroom of  provençale – 29

Villa au Soleil – 30
 

Nagerechten

Creme Brullée, amaretto - 7.5

Vanille roomijs,
warme chocolade en slagroom - 7.5

Citroensorbet, rode vruchten en champagne - 10

Vanille roomijs, aardbeien – 9

Verse rode vruchten – 7.5