Villa au Soleil Menu Zomer 2021 (47,00 euro)

Stel zelf je menu samen

Keuze uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert
met een maximum van 3 verschillende per gang per tafel.

 

Voorgerechten
 

Rundscarpaccio (Limousin), zomertruffel   

Vitello Tonnato

Garnaalkroketten, garnaaltjes, mango, mayonaise

Cocktail van grijze garnalen

Ravioli Kreeft, basilicum, tomaat, room, parmezaan

Gegrilde zeewater scampi’s, huisbereide tartaar

Zeewater gamba's Diavolo
 

 

Hoofdgerechten
 

Zeebaarsfilet, hoeveboter

Babytarbot, basilicum room

Zeetongfilet, bieslookroom (+3,00 €)

Gebakken zeetong (+5,00 €)

Kalfsfilet Pur, Champignonroom en rode port

Rundsfilet Pur, bearnaise of peperroom

Hertefilet met een truffelsaus (+3,00 €)

Mosselen Natuur (+3,00 €)

 

De hoofgerechten worden geserveerd met seizoensgroentjes

en een keuze tussen huisbereide frieten, gebakken krieltjes of kroketten.
 

 

Nagerechten

 

Creme Brullée, amaretto  

Vanille roomijs, aardbeien of warme chocolade en slagroom

Citroensorbet, rode vruchten en champagne

Verse rode vruchten

 

Gezien de reeds ruime keuze worden er geen wijzigingen in dit menu toestaan.