Villa au Soleil Menu 2020 (45,00 euro)

Stel zelf je menu samen

Keuze uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert
met een maximum van 3 verschillende per gang per tafel.

Voorgerechten

Hertcarpaccio, herfsttruffel   

Vitello Tonnato

Garnaalkroketten, garnaaltjes, mango, mayonaise

Cocktail van grijze garnalen

Ravioli fazant, bospaddenstoelen

Gegrilde zeewater scampi’s, huisbereide tartaar

Zeewater gamba’s, bieslookroom, parmezaan
 

Hoofdgerechten

Zeebaarsfilet, hoeveboter

Babytarbot, basilicum room

Zeetongfilet, bieslookroom

Mosselen naar keuze

Kalfsfilet Pur, Champignonroom en rode port

Rundsfilet Pur, Bearnaise of Peperroom

Hertfilet, vijgen of veenbessen

Fazantfilet, met truffeljus herfsttruffel
 

De hoofgerechten worden geserveerd met seizoensgroentjes

en een keuze tussen huisbereide frieten of kroketten.
 

Nagerechten

Creme Brullée, amaretto  

Vanille roomijs, aardbeien of warme chocolade en slagroom

Citroensorbet, rode vruchten en champagne

Verse rode vruchten
 

Gezien de reeds ruime keuze worden er geen wijzigingen in dit menu toestaan.