Villa au Soleil Menu 2020 (45,00 euro)

Keuze uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert
met een maximum van 3 verschillende per gang per tafel.

Voorgerechten

Rundscarpaccio (Limousin), zomertruffel   

Vitello Tonnato

Garnaalkroketten, garnaaltjes, mango, mayonaise

Cocktail van roze jumbo garnalen

St Jacobsvruchten, courgette, aubergine, tomaat, basilicum

Gegrilde zeewater scampi’s, huisbereide tartaar

Zeewater gamba’s, bieslookroom, parmezaan
 

Hoofdgerechten

Zeebaarsfilet, hoeveboter

Dorade Royal, Ratatouille

Babytarbot, basilicum room

Zeetongfilet, bieslookroom

Mosselen naar keuze

Kalfsfilet Pur, Champignonroom met zomertruffel

Rundsfilet Pur, Bearnaise of Peperroom of Andalouse

Lamsfilet, met truffeljus en zomertruffel
 

De hoofgerechten worden geserveerd met seizoensgroentjes

en een keuze tussen gebakken krieltjes, huisbereide frieten of kroketten.
 

Nagerechten

Creme Brullée, amaretto  

Vanille roomijs, warme chocolade en slagroom

Citroensorbet, rode vruchten en champagne

Vanille roomijs, aardbeien

Verse rode vruchten
 

Helaas kunnen we geen wijzigingen in dit menu toestaan, dank voor uw begrip.