A LA CARTE

 

Onze voorgerechtjes

Carpaccio van belgisch rund                                                                           

Huisbereide garnaalkroketjes                                                                         

Huisbereide kaaskroketjes                                                                              

Carpaccio van zalm

Vitello tonnato                                                                                        

Zeewater scampi’s, look, cherrytomaatjes, olijfolie uit de oven                       

Zeewater scampi’s, bieslookroom, parmezaan                                               

​Gegrilde zeewater scampi's, huisbereide tartaar                                            

Slaatje van grijze garnalen                                                                              

St.jacobsvruchten, courgette, aubergine                                                        

Antipasti, italiaanse lekkernijen, vanaf 2 personen                                          

Risotto st.jacobsvruchten, grijze garnalen, truffel                                           

 

Onze hoofdmaaltijden

Van het land

Filet pur van belgisch rund                                                                              

Entrecote, dunne lende, Limousin rund                                                          

​Filet pur kalf                                                                                                    

Sauzen :

peperroom, andalouse, champignonroom,

bearnaise, provencale, gebakken champignons

Pittige filet américain handgesneden à la minute                                         

Tagliata van filet pur, rucola, tomaat en parmezaan                                       

Versneden lamskroon, kruidenbotersaus                                                     

 

Van de zee

Noordzeetongfiletjes, bieslookroom                                                             

Zeebaarsfilet, hoeveboter                                                                            

Noordzeetong, hoeveboter                                                                            

Dorade royal, courgette, aubergine, tomaat                                                  

Schotse zalm, dilleroom                                                                               

 

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met groentjes naar marktaanbod en naar keuze handgesneden frietjes, aardappelkroketjes of in schil gebakken krieltjes

                

 

Onze lekkerbekjes

Vanilleroomijs, warme Callebaut chocolade                                                                       

Samengang van vanilleroomijs en aardbeien (seizoen)                            

Bresiliènne                                                                                                   

Crème Brûlée geparfumeerd met Amaretto                                                 

Lauw warm taartje van jonagold appeltjes met een geutje

appeljenever en vanilleroomijs                                                                        

Citroensorbet, rode vruchten champagne  

Carpaccio van ananas, citroensorbet, lemoncello                                                                

 

Wij werken met huisbereid roomijs en sorbet

gallery/feb23-10
gallery/feb23-9
gallery/feb23-2
gallery/feb23-4
gallery/feb23-7
gallery/feb23-8
gallery/feb23-6

Klik op foto's om te vergroten