A LA CARTE

 

Onze voorgerechtjes

Carpaccio van belgisch rund                                                                           16.50 €

Huisbereide garnaalkroketjes                                                                          16.50 €

Huisbereide kaaskroketjes                                                                              13.50 €

Cocktail van grijze garnalen                                                                            17.50 €

Zeewater scampi’s, look, cherrytomaatjes, olijfolie uit de oven                       17.00 €

Zeewater scampi’s, bieslookroom, parmezaan                                               17.00 €

​Gegrilde zeewater scampi's, huisbereide tartaar                                            17.00 €

Gegrilde gamba’s, huisbereide tartaar                                                            21.00 €

Salade, st.jacobsvruchten, grijze garnalen, truffel, parmezaan                       19.00 €

Antipasti, italiaanse lekkernijen, vanaf 2 personen                                          14.00 €

Mozzarella, tomaat, rucola en pijnboompitjes                                                  14.00 €

 

Onze hoofdmaaltijden

Van het land

Filet pur van belgisch rund                                                                               30.00 €

Entrecote, dunne lende, Limousin rund                                                            27.00 €

​Eye-rib, Schots rund                                                                                         30.00 €

Sauzen :

peperroom, andalouse, champignonroom,

bearnaise ( + 3.00 € )

Filet pur, portsaus en eendenleverpastei                                                        33.00 €

Pittige filet américain handgesneden à la minute                                            25.00 €

Tagliata van filet pur, rucola, tomaat en parmezaan                                        27.00 €

Versneden lamskroon, kruidenbotersaus                                                         30.00 €

Waaier van eendenborst, grotpaddenstoelen en truffeltapenade                     27.00 €

 

Van de zee

Noordzeetongfiletjes, bieslookroom                                                                 30.00 €

Zeebaarsfilet, hoeveboter                                                                                27.00 €

Noordzeetong, hoeveboter, huisbereide tartaar                                              dagprijs

Zeeduivel, tomaat, dragon                                                                               28.00 €

Schotse zalm, dilleroom                                                                                   26.00 €

 

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met groentjes naar marktaanbod en naar keuze handgesneden frietjes, aardappelkroketjes of in schil gebakken krieltjes

                

 

Onze lekkerbekjes

Vanilleroomijs, warme Callebaut chocolade                                                    7.50 €                      

Café Liégeois                                                                                                   9.00 €

Samengang van vanilleroomijs en aardbeien (seizoen)                                  9.00 €

Bresiliènne                                                                                                       7.50 €

Crème Brûlée geparfumeerd met Amaretto                                                     7.50 €

Lauw warm taartje van jonagold appeltjes met een geutje

appeljenever en vanilleroomijs                                                                         9.00 €

Citroensorbet met champagne                                                                       10.00 €

​Warme kersen, grand marnier en vanilleroomijs                                            10.00 €

Glaasje dessertwijn                                                                                          6.00 €

 

Wij werken met huisbereid roomijs en sorbet

gallery/feb23-10
gallery/feb23-9
gallery/feb23-2
gallery/feb23-4
gallery/feb23-7
gallery/feb23-8
gallery/feb23-6

Klik op foto's om te vergroten