Kerstavond 24 dec 2018 aanvang 19.00u en

Kerstdag 25 dec 2018 aanvang 12.00u en 18.30u

Champagne “moutard grand cuvee” en mondvermakertje

Kort gebakken rode tonijn, sesamzaadjes, mangochutney,
parelcouscous, courgette en wortel

Soepje van langouste, tomaat en rivierkreeftjes

Ravioli van Noordzeetong, prei, grijze garnaaltjes en basilicumroom

Hertenkalfhaasje, winterse groentjes , wildjus,
veenbessen en aardappelkroketjes

Roomijs, mascarpone en rode vruchten
 Prijs : 59.00€ (reservatie bevestigd na betaling)

Oudejaarsavond 31 dec 2018 aanvang 19.00u

Champagne “moutard grand cuvee” en mondvermakertje

Ravioli van fazant, morieljes,
kalfsjus, gorgonzola

Soepje van pompoen, warm gerookte patrijs en amandelen

 Noordzeetong, kreeftenjus, tomaat,
courgette, wortel, selder en grijze garnaaltjes  

Hertenkalfhaasje, winterse groentjes, wildjus,
vijgen en aardappelkroketjes

Eindejaardelice

Het nieuwe jaar gaan we in met een glaasje champagne
Prijs : 69.00€ (reservatie bevestigd na betaling)

 1 jan 2019 zijn wij ook geopend. A la carte ( kleine kaart ) of Menu Villa au Soleil.

gallery/kerst-banner-achtergrond